Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χιμκι Ολυμπιακοσ / Με Τζέιμς και Χάντερ το Top-10 του Basketball Champions League (video)

Χιμκι Ολυμπιακοσ / Με Τζέιμς και Χάντερ το Top-10 του Basketball Champions League (video). Η ομάδα του γιώργου μπαρτζώκα αντιμετωπίζει τη χίμκι (29/12, 19:00) στη μόσχα για την 17η αγωνιστική με μοναδικό στόχο να επανέλθει άμεσα στις το πρόγραμμα: Εντοπίστηκαν 327 νέα κρούσματα στην αττική και 197 στη θεσσαλονίκη. Οι ερυθρόλευκοι, μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, θα επιδιώξουν τη νίκη για να μην. Ο ολυμπιακός μπήκε πολύ άσχημα στο ματς. Η χίμκι είναι μια ομάδα με μεγάλο ταλέντο, όπως όλοι ξέρουμε.

Οι εκτός έδρας αγώνες του ολυμπιακού απέναντι στην χίμκι είναι συνήθως πολύ σημαντικοί και. O oλυμπιακός φιλοξενείται απόψε στη ρωσία από την χίμκι στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της ευρωλίγκας. Για τον ολυμπιακό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στην έδρα της ουραγού χίμκι διότι αν υπάρξει πολύ απλά οι πειραιώτες θα κάνουν τρελό πισωγύρισμα και θα αναθεωρήσουν τα πάντα για τη σεζόν. Εφιάλτης για τον ολυμπιακό στη μόσχα. Τρομερή πάσα σλούκα, ατυχία έλις.

Η μοναδική ήττα του Ολυμπιακού από την Μπάγερν Μονάχου (vid)
Η μοναδική ήττα του Ολυμπιακού από την Μπάγερν Μονάχου (vid) from allstarbasket.gr
Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να ξεφύγουν από το αρνητικό σερί κόντρα στη ρωσική ομάδα. Στα περίχωρα της μόσχας οι διαφορές νίκης ή ήττας… ξεφεύγουν! Ερυθρόλευκος ενας πολύ αλλαγμένος, σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας της. Οι εκτός έδρας αγώνες του ολυμπιακού απέναντι στην χίμκι είναι συνήθως πολύ σημαντικοί και σχεδόν πάντα με μεγάλες διαφορές, κάτι που αν συμβεί στο φετινό ματς (29/12 19:00), οι ερυθρόλευκοι. Συνεπώς, τα επόμενα ματς μοιάζουν για τη χίμκι σαν τελικοί στην προσπάθεια της να διατηρήσει τις. Ο ολυμπιακός βρίσκεται σε μια φάση αναδιαμόρφωσης όχι του ρόστερ του, αλλά του τρόπου που πρέπει να σκέφτεται και να παίζει. Στο τελευταίο του παιχνίδι για το 2020, ο ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της ουραγού χίμκι και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά. Ειδήσεις σε πραγματικό χρόνο, αναλύσεις, ρεπορτάζ, αποκλειστικές έρευνες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο με τη σφραγίδα της ιστορικής εφημερίδας έθνος.

Στο τελευταίο του παιχνίδι για το 2020, ο ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της ουραγού χίμκι και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά.

Τον τελικό νικητή δεν θα ρισκάρουμε να τον προβλέψουμε, ενώ ούτε με το συνολικό over θα ασχοληθούμε, καθώς ο. Ανύπαρκτη και ο ολυμπιακός βρήκε πολλά και ελεύθερα σουτ. Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να ξεφύγουν από το αρνητικό σερί κόντρα στη ρωσική ομάδα. Οι ερυθρόλευκοι, μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, θα επιδιώξουν τη νίκη για να μην. Οι εκτός έδρας αγώνες του ολυμπιακού απέναντι στην χίμκι είναι συνήθως πολύ σημαντικοί και σχεδόν πάντα με μεγάλες διαφορές, κάτι που αν συμβεί στο φετινό ματς (29/12 19:00), οι ερυθρόλευκοι. Νίκη ολυμπιακού & 160 ή λιγότεροι πόντοι στο ματς. Ο ολυμπιακός φιλοξενείται από τη χίμκι (29/12, 19:00) και στοχεύει μόνο στη νίκη, ώστε να μη χάσει κάθε επαφή με την οκτάδα. Η χίμκι είναι μια ομάδα με μεγάλο ταλέντο, όπως όλοι ξέρουμε. Μόλις μπήκε σκόραρε ο λακαζέτ! O oλυμπιακός φιλοξενείται απόψε στη ρωσία από την χίμκι στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της ευρωλίγκας. Αρνητικό σερί για τον ολυμπιακό με τρεις ήττες στα τελευταία τρία ματς. Η χίμκι έβγαλε διάθεση να κυνηγήσει, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν σωστές επιλογές ο ρυθμός ήταν υψηλός, η άμυνα της χίμκι. Στο τελευταίο του παιχνίδι για το 2020, ο ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της ουραγού χίμκι και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά.

Ερυθρόλευκος ενας πολύ αλλαγμένος, σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας της. Αρνητικό σερί για τον ολυμπιακό με τρεις ήττες στα τελευταία τρία ματς. O oλυμπιακός φιλοξενείται απόψε στη ρωσία από την χίμκι στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της ευρωλίγκας. Ο ολυμπιακός μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκτός πρώτης οκτάδας. Αρκετά δύσκολο ματς για ποντάρισμα.

Πρωταθλητής ΕΣΚΑ Εφήβων το Περιστέρι, 56-46 τον Παναθηναϊκό (pics)
Πρωταθλητής ΕΣΚΑ Εφήβων το Περιστέρι, 56-46 τον Παναθηναϊκό (pics) from allstarbasket.gr
Ειδήσεις σε πραγματικό χρόνο, αναλύσεις, ρεπορτάζ, αποκλειστικές έρευνες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο με τη σφραγίδα της ιστορικής εφημερίδας έθνος. Ανύπαρκτη και ο ολυμπιακός βρήκε πολλά και ελεύθερα σουτ. Μόλις μπήκε σκόραρε ο λακαζέτ! Ο ολυμπιακός βρίσκεται σε μια φάση αναδιαμόρφωσης όχι του ρόστερ του, αλλά του τρόπου που πρέπει να σκέφτεται και να παίζει. Αρνητικό σερί για τον ολυμπιακό με τρεις ήττες στα τελευταία τρία ματς. Η ανοσία της αγέλης δεν είναι ακόμη ορατή. Ο ολυμπιακός μπήκε πολύ άσχημα στο ματς. Οι εκτός έδρας αγώνες του ολυμπιακού απέναντι στην χίμκι είναι συνήθως πολύ σημαντικοί και σχεδόν πάντα με μεγάλες διαφορές, κάτι που αν συμβεί στο φετινό ματς (29/12 19:00), οι ερυθρόλευκοι.

Ο ολυμπιακός μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκτός πρώτης οκτάδας.

Η χίμκι έβγαλε διάθεση να κυνηγήσει, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν σωστές επιλογές ο ρυθμός ήταν υψηλός, η άμυνα της χίμκι. Για τον ολυμπιακό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στην έδρα της ουραγού χίμκι διότι αν υπάρξει πολύ απλά οι πειραιώτες θα κάνουν τρελό πισωγύρισμα και θα αναθεωρήσουν τα πάντα για τη σεζόν. Ο ολυμπιακός φιλοξενείται από τη χίμκι (29/12, 19:00) και στοχεύει μόνο στη νίκη, ώστε να μη χάσει κάθε επαφή με την οκτάδα. Συνεπώς, τα επόμενα ματς μοιάζουν για τη χίμκι σαν τελικοί στην προσπάθεια της να διατηρήσει τις. Η χίμκι είναι μια ομάδα με μεγάλο ταλέντο, όπως όλοι ξέρουμε. Μόλις μπήκε σκόραρε ο λακαζέτ! Η ομάδα του γιώργου μπαρτζώκα αντιμετωπίζει τη χίμκι (29/12, 19:00) στη μόσχα για την 17η αγωνιστική με μοναδικό στόχο να επανέλθει άμεσα στις το πρόγραμμα: Αρνητικό σερί για τον ολυμπιακό με τρεις ήττες στα τελευταία τρία ματς. Τον τελικό νικητή δεν θα ρισκάρουμε να τον προβλέψουμε, ενώ ούτε με το συνολικό over θα ασχοληθούμε, καθώς ο. Ο ολυμπιακός μπήκε πολύ άσχημα στο ματς. Εντοπίστηκαν 327 νέα κρούσματα στην αττική και 197 στη θεσσαλονίκη. Ερυθρόλευκος ενας πολύ αλλαγμένος, σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας της. Η ανοσία της αγέλης δεν είναι ακόμη ορατή.

Ο ολυμπιακός φιλοξενείται από τη χίμκι (29/12, 19:00) και στοχεύει μόνο στη νίκη, ώστε να μη χάσει κάθε επαφή με την οκτάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να σπάσουν το αρνητικό τους σερί παίρνοντας τη νίκη κόντρα στην πάντα επικίνδυνη ρωσική ομάδα την τρίτη (29/12, 19:00). Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να ξεφύγουν από το αρνητικό σερί κόντρα στη ρωσική ομάδα. Εφιάλτης για τον ολυμπιακό στη μόσχα. Η ομάδα του γιώργου μπαρτζώκα αντιμετωπίζει τη χίμκι (29/12, 19:00) στη μόσχα για την 17η αγωνιστική με μοναδικό στόχο να επανέλθει άμεσα στις το πρόγραμμα:

Β' Εθνική: Ήττα για Πανιώνιο στην πρεμιέρα του, μεγάλη νίκη Εθνικού (pics)
Β' Εθνική: Ήττα για Πανιώνιο στην πρεμιέρα του, μεγάλη νίκη Εθνικού (pics) from allstarbasket.gr
Η χίμκι είναι μια ομάδα με μεγάλο ταλέντο, όπως όλοι ξέρουμε. Οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν στην ρωσία με τρεις συνεχόμενες. Αρνητικό σερί για τον ολυμπιακό με τρεις ήττες στα τελευταία τρία ματς. Οι εκτός έδρας αγώνες του ολυμπιακού απέναντι στην χίμκι είναι συνήθως πολύ σημαντικοί και σχεδόν πάντα με μεγάλες διαφορές, κάτι που αν συμβεί στο φετινό ματς (29/12 19:00), οι ερυθρόλευκοι. Ο ολυμπιακός θέλει πάση θυσία επιστροφή στις νίκες, στο παιχνίδι με τη χίμκι, η οποία έχει το χειρότερο ρεκόρ στην ευρωλίγκα. Στο τελευταίο του παιχνίδι για το 2020, ο ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της ουραγού χίμκι και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά. Οι εκτός έδρας αγώνες του ολυμπιακού απέναντι στην χίμκι είναι συνήθως πολύ σημαντικοί και. Ο ολυμπιακός μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκτός πρώτης οκτάδας.

Συγκεκριμένα επέτρεψε στη χίμκι να πιάσει έναν… τρελό ρυθμό στην επίθεση (κακή άμυνα, αργές επιστροφές και περιστροφές) η οποία με δημιουργό.

Οι ερυθρόλευκοι, μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, θα επιδιώξουν τη νίκη για να μην. Τον τελικό νικητή δεν θα ρισκάρουμε να τον προβλέψουμε, ενώ ούτε με το συνολικό over θα ασχοληθούμε, καθώς ο. Ανύπαρκτη και ο ολυμπιακός βρήκε πολλά και ελεύθερα σουτ. Εντοπίστηκαν 327 νέα κρούσματα στην αττική και 197 στη θεσσαλονίκη. Μόλις μπήκε σκόραρε ο λακαζέτ! Στο τελευταίο του παιχνίδι για το 2020, ο ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της ουραγού χίμκι και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά. Η ομάδα του γιώργου μπαρτζώκα αντιμετωπίζει τη χίμκι (29/12, 19:00) στη μόσχα για την 17η αγωνιστική με μοναδικό στόχο να επανέλθει άμεσα στις το πρόγραμμα: Ο νίκος ζέρβας μίλησε για τη σημασία του αποψινού αγώνα για τον ολυμπιακό. Η χίμκι έβγαλε διάθεση να κυνηγήσει, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν σωστές επιλογές ο ρυθμός ήταν υψηλός, η άμυνα της χίμκι. O oλυμπιακός φιλοξενείται απόψε στη ρωσία από την χίμκι στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της ευρωλίγκας. Η ανοσία της αγέλης δεν είναι ακόμη ορατή. Τρομερή πάσα σλούκα, ατυχία έλις. Για τον ολυμπιακό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στην έδρα της ουραγού χίμκι διότι αν υπάρξει πολύ απλά οι πειραιώτες θα κάνουν τρελό πισωγύρισμα και θα αναθεωρήσουν τα πάντα για τη σεζόν.

Post a Comment for "Χιμκι Ολυμπιακοσ / Με Τζέιμς και Χάντερ το Top-10 του Basketball Champions League (video)"